Over Thomas

Thomas van Lisdonk is een jonge regisseur die zich specialiseert in het maken van fictie en commercials met een passie voor storytelling. Hij is in 2023 afgestudeerd aan het Sint Lucas in Eindhoven. 
Als liefhebber van fictie weet Thomas hoe hij de verbeelding van zijn publiek kan prikkelen en hen kan meenemen op meeslepende avonturen. Hij is gepassioneerd over het creëren van films die de grenzen van de realiteit opzoeken en de kijkers betoveren met buitengewone verhalen. Zijn films zijn doordrenkt met emotie en bevatten vaak verrassende wendingen die het publiek op het puntje van hun stoel houden.
Naast zijn voorliefde voor fictie, heeft Thomas ook een oog voor commercieel werk. Hij begrijpt het belang van effectieve storytelling in marketing en reclame en weet hoe hij producten en merken op een boeiende manier kan presenteren. Met zijn creatieve aanpak weet hij de essentie van een merk te vangen en dit op een meeslepende manier over te brengen aan het publiek.
Thomas staat bekend om zijn gedurfde en ambitieuze aanpak. Hij streeft ernaar om elk project naar nieuwe hoogten te tillen. Of het nu gaat om een korte film, een commercial of een documentaire. Thomas zet zich volledig in om een boeiende en impactvolle ervaring te creëren voor zijn publiek.


Back to Top